Doe de melk, de eieren en de helft van de suiker in een kom en klop alles goed door elkaar.
Verhit boter in een koekenpan, wentel 2 sneetjes brood door het melkmengsel en bak de sneetjes in de boter bruin. Bak zo alle sneetjes brood en leg ze op een snijplank. Neem 5 plakjes gebakken brood en bestrooi deze met een mengsel van suiker en de kaneel en leg apart.
Neem nu 5 wentelteefjes en leg hierop 1 cm stracciatella ijs, leg nu op het vanille-ijs het volgende wentelteefje en leg hierop 1 cm pistache ijs, vervolgens leg je hierop het apart gehouden wentelteefje (met suiker/kaneelmengsel), druk alles stevig aan en leg even in de vriezer.
Neem 5 borden en giet hier speels wat dunne slierten frambozensaus op, doe dit vooral langs de randen. De kunst is om vooral geen dikke slierten te maken, liever 3 dunne slierten speels bij elkaar dan 1 dikke sliert.
Als de sandwich is aangevroren snijd je ‘m diagonaal door, 1 driehoek leg je gewoon midden op het bord, de andere zet je omhoog.
Voila, je hebt een prima presentatie en een bijzonder toetje !!